O Stowarzyszeniu

Stowarzyszenie wspierające innowacje w kulturze fizycznej, edukacji i sporcie ,,SPOGLE" powstało w grudniu 2016 roku.

Założyliśmy je na wskutek rosnącej tendencji siedzącego trybu życia połączonego z zanikającą interakcja wśród społeczeństwa przez nowe cuda technologiczne jak i z czystej pasji do każdej formy ruchu.

Misją Stowarzyszenia jest promocja zdrowego i aktywnego stylu życia. Chcemy zachęcać osoby w każdym wieku do całożyciowego uczestnictwa w kulturze fizycznej. Realizujemy to za pomocą wszelkich nowinek w świecie aktywności ruchowej. Wyszukujemy oraz wymyślamy najbardziej kreatywne formy aktywnej rozrywki.

Wszyscy członkowie stowarzyszenia żyją mniej lub bardziej w środowisku sportowym. Mamy wśród członków dyrektorów szkół, wykładowców AWF, właścicieli firm jak i i młodych, ambitnych studentów.

Kultura fizyczna to nasze życie i staramy się przekonać w najciekawszy możliwy sposób do jej uczestnictwa wszystkich ludzi jakich napotykamy w swoim życiu.

Działamy na terenie całej Polski. Obecnie współpracujemy z firmami z Holandii, Francji, Japonii i Austrii.

Plany mamy duże, a mimo młodego wiekiem Stowarzyszenia mamy już kilka form aktywnej rozrywki, do których zachęcamy 🙂

Prowadzimy zajęcia dla dzieci i dorosłych z wielu, bardzo ciekawych aktywności ruchowych. Równolegle z założoną firmą ,,Spogle" sprzedajemy sprzęt sportowy oraz prowadzimy atrakcje rekreacyjne na wszelkiego rodzaju eventach i obozach.

Statut Stowarzyszenia

Zainteresowała Cię nasza działalność? Skontaktuj się z nami!