ZAJĘCIA

POPPING

Znany też pod nazwą electric boogie czy w ostatnich latach jako ,,dubstep dance'' to styl tańca, który swe początki miał już w latach 60 w USA. Popping jest jednym z najprężniej rozwijających się styli street dance. Taniec jest niezwykle efektowny dlatego coraz bardziej zyskuje na popularności. Poprzez napinanie poszczególnych partii mięśni, styl ten ma na celu stwarzanie iluzji i kreowania czegoś nienaturalnego dla oczu obserwatora.

Jest inspiracją dla takich gwiazd muzycznych, jak Bruno Mars czy Justin Timberlake. Uczestnicy nauczą się płynnie poruszać do każdego rodzaju muzyki, rozwiną swoją kreatywność, poczucie rytmu, koordynację ruchową, pewność siebie oraz stworzą swój własny, unikalny styl.

(filmik)

Popping można nazwać parasolem, który gromadzi pod sobą wiele różnych styli jak np: robot, waving, boogaloo i inne.

Zapraszamy na zajęcia:

Start: Październik 2017.

Ul. miedziana 11 (Rondo Daszyńskiego)

Wtorek : 18:30 - 19:30

30 zł - 1 h

95 zł - 4 h

ARCHERY GAMES

Jedna z najnowszych form aktywnej rozrywki w Polsce. Można określić, że jest to łuczniczy Paintball z dodatkiem gry w zbijaka. Doskonały trening całego ciała, a przy okazji zdrowa dawka endorfin i to wszystko zupełnie bezpiecznie. Zajęcia prowadzone są w taki sposób aby osoba bez żadnego doświadczenia w łucznictwie mogła przyjść i spróbować swoich sił w Archery Games.

Wiele wariantów scenariuszy uczących współpracy oraz twórczego i taktycznego myślenia. Ćwiczenia kształtujące koordynację wzrokowo-ruchową, refleks oraz kondycję. Przede wszystkim: Świetna zabawa!

Zostań Profesjonalnym Robin Hoodem!

Start: Listopad 2017

Ul. Elbląska 51

Czwartek : 18:00 - 19:00

30 zł - 1 zajęcia